Workshops volgen

Er zijn genoeg workshops te vinden. Workshops van een paar weken, maar ook workshops die maar een paar uur duren. De prijs is afhankelijk van de lengte en de soort workshop je kiest, dit kan nog aardig verschillen. In een workshop doet iedereen actief mee, meestal kies je zelf voor om hieraan deel te nemen. Workshops worden ook wel eens georganiseerd door scholen of bedrijven en dan kan het zijn dat je verplicht bent om mee te doen en om dan actief mee te doen kan soms wel eens lastig zijn. Er zijn workshops die niet alleen voor hobby’s zijn maar ook workshops die een mini cursus zijn.

Personal branding

Met personal branding kan je ervoor zorgen dat je je bedrijf goed op zichtbaar maakt, dit kan door dat jij jouw verhaal vertelt, mensen krijgen een beeld van hoe je bent en raken geïnteresseerd in jou en je merk of bedrijf. Er zijn een paar stappen die je moet zetten voordat je goed bent in personal branding en dit kan nog best lastig zijn, zeker als je hier niks vanaf weet. Er zijn genoeg cursussen die je kan volgen, personal branding Breda is een voorbeeld maar er zijn natuurlijk ook nog genoeg andere plekken waar je deze cursus kan volgen.

Wat is storytelling?

Met storytelling leer je hoe je je verhaal kan vertellen of opschrijven. Een storytelling workshop Breda helpt je hoe je makkelijk jouw verhaal kan vertellen. Storytelling hoeft niet alleen voor privé gelegenheden te zijn maar dit kan ook van toepas komen in het bedrijfsleven. Zo leer je hoe je het bedrijf beter op de kaart zet, een goed verhaal doet al veel. Storytelling is voor mensen die niet precies weten hoe ze hun trots moeten uiten en via een workshop wordt dit gemakkelijk aan je uitgelegd. Zelf uitzoeken lukt niet altijd of het is net verkeerd gegaan, tijdens het volgen van een workshop is dit niet het geval, je bent met andere mensen die hetzelfde willen leren, zo is het een stuk makkelijker om hieraan te beginnen.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.