Soorten Boheemse sieraden

De bohemienstijl is de afgelopen twee eeuwen de meest alternatieve modestijl geworden. Er wordt gedacht dat de Boheemse stijl voor het eerst begon in Frankrijk tijdens de Franse revolutie. Bohemian sieraden zijn er in vele soorten. Boho-sieraden zijn meestal niet duur. Ze zijn gemaakt met halfedelstenen. Dit soort sieraden zijn meestal groot van formaat en uniek in stijl. Hieronder worden de meest voorkomende en regelmatig gebruikte soorten Boheemse sieraden besproken.

Bohemian oorbellen

Boho oorbellen zijn een integraal onderdeel van de Boheemse stijl. Ze zijn meestal groot van formaat en trekken de aandacht. Je kunt oorbellen vinden met of zonder steentjes. Ze zijn er in verschillende stijlen en kleuren. Je kunt ook oorbellen in verschillende vormen vinden. Ze zijn geweldig voor casual gebruik.

Boheemse armbanden

Een populair soort bohemian sieraden zijn bohemian armbanden. Net als andere Boheemse sieraden zijn ze ook groot van formaat. Je kunt ook dunne vinden. Ze zijn eenvoudig van stijl. Je vindt een natuurlijke verbinding met de stijlen van de armbanden. Sommige zijn voorzien van grote stenen, maar je kunt ook verschillende andere opties vinden. Je kunt ze zowel om je handen als om je enkel dragen.

Boheemse kettingen

Geen enkele modestijl is compleet zonder een mooie ketting. Je kunt een aantal oogverblindende kettingen vinden in Boheemse stijl. Je kunt zowel lange als korte kettingen vinden. Je kunt kettingen met steen in het medaillon vinden of medaillons in verschillende vormen.

Boheemse enkelband

Wie wil er nou geen sieraden voor zijn enkel? Je kunt een bohemien enkelbandje gebruiken om je enkel aantrekkelijker te maken. Je kunt verschillende soorten enkelbanden vinden. De meeste zijn gemaakt van roestvrij staal. Ze zijn identiek aan armbanden.

Boheemse hoofdketting

Je kunt een hoofdketting voor jouw voorhoofd kopen. Net als elk ander sieraad, hebben bohemian hoofdkettingen een breed scala aan opties. Je zult het simplistische ontwerp van de boho-hoofdkettingen leuk vinden. Je kunt boho-sieraden vinden in zowel online als offline winkels.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.