Redenen om highlights voor je haar te krijgen

Wil je een vleugje kleur aan je haar toevoegen zonder alles uit de kast te halen? Highlights Amsterdam zou de oplossing kunnen zijn waarnaar je op zoek was. Er is een overvloed aan tinten,  balayage Amsterdam en variaties die bij zowat elke smaak en basiskleur passen, variërend van blond tot bruin, plus honing, karamel en alles daartussenin. Naast de opties zijn er nog zes voordelen om uit te lichten. Je kunt ook kiezen voor keratine behandeling Amsterdam als jij wilt!

Een meer natuurlijke uitstraling

Waarom zou je een geweldige basiskleur niet verbeteren in plaats van verbergen als je er al een hebt? Onthoud dat het haar van de meeste mensen niet uit één effen kleur bestaat, maar uit verschillende tinten. Haar highlights zijn gewoon een manier om die verschillende toonnuances te benadrukken en diepte toe te voegen, wat resulteert in een meer driedimensionaal effect. Hoewel enkele effen tinten soms hard en plat kunnen lijken, hebben highlights de neiging om een ​​natuurlijker resultaat te produceren dat in wezen een versterkte versie is van je huidige haarkleur.

Effectief in termen van tijd en geld

Om te beginnen kunnen highlights, met name meer ingewikkelde technieken zoals balayage, layage of flamboyage – waarbij kleur met de hand op delen van het haar wordt geschilderd – een langdurig proces zijn. Omdat er echter minder retouches zijn (en ook minder verzorgings- en onderhoudsbehandelingen) dan bij full colour, ben je op de lange termijn minder tijd – en geld – kwijt aan de salon.

Blootstelling aan chemicaliën wordt verminderd

Haar highlights kunnen de oplossing zijn voor levendiger ogende lokken zonder je zorgen te hoeven maken over overmatige blootstelling aan chemicaliën als je een gevoelige huid hebt of als je de reukervaring gewoon onaangenaam vindt. Hoewel het nog steeds wordt aanbevolen om extra voorzorgsmaatregelen te nemen en producten te gebruiken die speciaal zijn ontworpen voor geverfd.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.