Hoe echte leren handgreepjes met de hand worden gemaakt

Veel leren handgreepjes worden door ambachtslieden gemaakt als woonaccessoires voor lades, kastdeuren en kasten. Een lederen handgreep is een stijl van deurbeslag die al eeuwen wordt gebruikt. De traditie is in de loop der jaren niet veel veranderd, maar er zijn enkele verfijningen naar voren gekomen om deze handgrepen ergonomischer en gemakkelijker toegankelijk te maken dan ooit tevoren. Als het tijd is om ze aan te schaffen of te vervangen, kunt je erop vertrouwen dat je een optie met handgemaakte kwaliteiten kiest, omdat ze zijn gemaakt door ambachtslieden die trots zijn op hun vakmanschap en aandacht besteden aan kwaliteitscontrole.

Jouw keuzes

Of je nu een moderne draai aan dit klassieke ontwerp nodig hebt of iets traditioneler, er zijn zeker een of twee (of zes!) stijlen die perfect bij je passen!

  • Traditionele stijlen en fabricagetechnieken: traditionele handgemaakte leren handgreepjes zijn gemaakt van natuurlijke, recyclebare materialen. Voor deze producten wordt leer van de hoogste kwaliteit gebruikt, omdat het duurzaam en sterk genoeg is om zwaar gebruik te weerstaan ​​en toch zacht aanvoelt tijdens het aanraken. Wax of oliën worden vervolgens op het oppervlak aangebracht om ze zowel soepeler als eleganter te maken met een mooie glans die alleen maar beter wordt met de jaren.
  • Moderne stijlen en fabricagetechnieken: moderne leren handgrepen zijn er in veel verschillende kleuren die moeiteloos kunnen worden gecombineerd met elk kleurenschema – hoe gewaagd ook! Moderne fabricagetechnieken omvatten het gebruik van een verscheidenheid aan leersoorten. Sommige zijn meer gestructureerd en andere hebben een uitstekende uitstraling die eeuwig zal duren.
  • Handgeweven stijlen: deze lederen handvatten zijn gebaseerd op traditionele Mexicaanse of Zuid-Amerikaanse weeftechnieken en op milieuvriendelijke materialen die voor de perfecte touch kunnen zorgen, vooral als je wat cultuur aan je decoratiestijl wilt toevoegen. Deze handgemaakte leren handgreepjes zijn er in veel verschillende kleuren en texturen waardoor ze perfect bij elke smaak passen!

Er zijn verschillende manieren om lederen handvatten te maken – het hangt uiteindelijk af van de behoeften en ontwerpvoorkeuren van de klant. Net als alle andere aspecten van huisdecoratie, is er geen "one size fits all" -benadering.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.