Het beste voedsel voor 2-jarige kinderen voor een gezonde gewichtstoename

Naarmate jouw kind groeit, zal hij of zij in gewicht moeten toenemen. Zoals je weet, eten veel baby's de eerste 12 maanden na de geboorte niet veel. Behalve de moedermelk en een paar stevige snacks, is er niet zo veel dat je het kind kunt geven. Maar als de baby twee jaar oud is, is het spijsverteringssysteem van de baby volledig ontwikkeld en als zodanig verandert het eten kind 2 jaar, inclusief voedsel dat cruciaal is voor gewichtstoename. Hier is een lijst met voedingsmiddelen die jouw kind nodig heeft voor een gezonde gewichtstoename op 2-jarige leeftijd.

Eieren

Eiwitten zijn cruciaal bij bodybuilding. Ze zijn daarom nodig om jouw kind groter te laten groeien. Er zijn natuurlijk veel eiwitbronnen, maar eieren worden sterk aanbevolen en om verschillende goede redenen. Eieren zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bereiden. Je kunt ze binnen een minuut of twee klaar hebben. Bovendien kunnen de meeste baby's van twee jaar eitjes redelijk goed verwerken zonder maagproblemen.

Pindakaas

Net als eieren zit ook pindakaas boordevol gezonde eiwitten. De boter is ook een calorierijk voedsel en als zodanig levert het de energie die je kind nodig heeft om mee te spelen. Kinderen van 2 jaar zijn vaak hyperactief. Ze zijn altijd in beweging en spelen de hele dag door. Om deze reden kan het serveren van pindakaas als onderdeel van het dieet van de baby een lange weg banen bij het vervullen van zowel de calorie- als de eiwitbehoeften van het kind.

Volle melk

Bij de ontwikkeling van een gezond gewicht gaat het niet alleen om spierontwikkeling. Het gaat ook om de groei van gezonde en sterke botten. Daarom heeft jouw baby ook regelmatig calcium nodig. Volle melk kan dat bieden. Dit is ook eten kind dat boordevol eiwitten en andere belangrijke mineralen zit.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.