Een inspanningstest bij een vitaliteitscoach laten doen

Als je een fanatieke sporter bent dan is je gezondheid en conditie waarschijnlijk erg belangrijk voor je. Op het moment dat je precies wilt weten hoe je conditie en gezondheid ervoor staat is een inspanningstest een goede optie. Deze speciaal ontwikkelde test laat je zien waar je jezelf kan verbeteren en je krijgt tevens een passend advies van de vitaliteitscoach die deze test uitvoert. Een test wordt uitgevoerd in samenwerking met bewegingswetenschappers en daarna volgt er coaching op maat. Vitaliteitscoaching wordt ook wel leefstijlcoaching genoemd.

Wat is vitaliteits- of leefstijlcoaching?

Een vitaliteitscoach zorgt ervoor dat je je op verschillende aspecten gaat inzetten zodat je jezelf zo fit en energiek mogelijk gaat voelen. Als je je prestaties wilt verbeteren dan is het belangrijk dat je niet alleen kijkt naar de manier waarop je traint, maar tevens naar je voeding en slaap. Het team waar een leefstijlcoach mee samenwerkt is gespecialiseerd in het gebied van inspanningsfysiologie, leefstijl- en vitaliteitscoaching. Doordat er een brede kennis aanwezig is van verschillende zaken word je optimaal geholpen zodat je het beste uit je prestaties kan halen als sporter.

Waarmee helpt een vitaliteitscoach je?

Om te beginnen zal een leefstijlcoach je helpen om je zwakke en sterke punten in kaart te brengen. Op deze manier kan je je prestaties verbeteren en een trainingsschema opstellen dat op maat is gemaakt. Daarnaast helpen ze je om je onzekerheid weg te nemen, het maakt niet uit hoe fanatiek je als sporter bent. Er word je tevens inzicht geboden in je vooruitgang doordat er meerdere malen gemeten wordt wat je voortgang is zodat er gericht advies gegeven kan worden. Door regelmatig te testen en je voortgang te monitoren biedt dit vele mogelijkheden en voordelen waardoor je verantwoord kan bewegen. Een trainingsschema wordt op maat samengesteld en doordat hierbij tevens naar je voeding en slaap wordt gekeken is dit compleet op je persoonlijke situatie afgesteld.

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.