Amy Deluxe is hét merk voor Shisha rokers

Iedere Shisha roker weet het. Iedere Shisha roker begeert er één of… heeft er één! Amy Deluxe maakt prachtige waterpijpen. Niet alleen de kwaliteit van deze Shisha's is waanzinnig, maar ook het uiterlijk is prachtig vorm gegeven. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, hout en metalen zorgen ervoor dat jouw Amy Deluxe aanvoelt als de fijnste Shisha die je ooit in je handen had. Van strakke en moderne uitvoeringen tot sprookjesachtige waterpijpen die je het gevoel geven dat je in 1001 Arabische nachten terecht gekomen bent!

Duitse degelijkheid met een Arabisch tintje

Tja, die Duitse degelijkheid maakt het zo fijn om een Amy Deluxe aan te raken en in je handen te hebben. Maar dat Arabische tintje geeft je het gevoel dat je op bezoek bent bij een gastvrije Sultan. Je hoort de muziek in je hoofd afspelen terwijl je het mondstuk tegen je lippen aandrukt. De smaak van je rookwaren is plotseling iets exotischer. De kringetjes rook die je blaast zijn wat ronder. Of je nu alleen rookt of met je vrienden. De Shisha die je van Amy Deluxe hebt gekozen maakt je avond!

Een brede selectie

Kies uit allerlei verschillende Amy Deluxe waterpijpen. Met 1 of 2 slangen, met blauw glas, wit doorzichtig glas of metaal dat zo met het licht speelt dat je denkt dat je droomt! Maar Amy Deluxe produceert niet alleen Shisha's. Ook de accessoires en extra opzetstukken die je kunt vinden van dit prachtige merk maken het je de moeite waard. Denk bijvoorbeeld aan de Amy Deluxe Globe Set Silikon. Een tabakskop die Shisha roken naar een hoger niveau tilt. Koop een extra slang en mondstuk om samen met je vrienden te roken. Tegelijkertijd! Al deze prachtige Amy Deluxe producten vind je gewoon online. In een speciaalzaak die altijd open is en gewoon bij jou aan de voordeur komt leveren. Dat klinkt op zich toch al als een sprookje?

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.